Zahir Haddag

Fysiotherapeut

Antonia Neumann

Fysiotherapeut

Begin 2020 heb ik mijn studie tot fysiotherapeute afgerond aan de European School of Physiotherapy, een internationaal programma in Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik werkervaring opgedaan in Duitsland, Nederland en Zuid Afrika. Oorspronkelijk kom ik uit Berlijn, waar ik me altijd al bezig heb gehouden met sport. Met name voor yoga en acrobatiek heb ik een passie ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan focussen op fysiotherapie. Mijn visie op fysiotherapie is holistisch, wat betekent dat ik naast problemen die op het moment zelf spelen ook mogelijke onderliggende oorzaken onderzoek. Of het nu met ontspannende oefeningen of met een sportief trainingsprogramma is: op basis van uw klachten stellen wij voor u een persoonlijk behandelingsplan op om u zo goed mogelijk te helpen!

Kees-Willem Venema

Fysiotherapeut

Na mijn opleiding tot Fysiotherapeut en Manueeltherapeut was het snel duidelijk dat mijn passie en kwaliteit van werken zou liggen in de mens achter de klacht. De vraag wat een mens beweegt of juist vastzet en de lichamelijke vertaal slag hiervan heeft mij altijd bezig gehouden. Niet alleen in mijn werk maar ook persoonlijk. Mijn werkveld ligt in chronische pijnklachten /spanning gerelateerde klachten (psycho-somatiek) Daarnaast geef ik slaap-coaching en Mindfulness-trajecten. Voor mijn eigen rust wandelde ik kort geleden van Amsterdam naar Rome. Sportieve groet

Adaia Ameling

Fysiotherapeut

Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Sindsdien ben ik werkzaam in de eerstelijn en heb ik een brede ervaring opgedaan in het behandelen van uiteenlopende klachten van het bewegingsapparaat. Daarnaast heb ik mij verdiept in de hartrevalidatie en onlangs in de revalidatie van mensen die herstellen van Covid-19. Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik psychologie gestudeerd en in de zorg gewerkt met de oudere doelgroep. Ik heb een internationale achtergrond en heb affiniteit met de multiculturele samenleving. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezinsleven en ga ik er graag op uit met mijn familie en vrienden. Ik beleef plezier aan buiten zijn, lezen, muziek en het kijken van een leuke serie.

Jeroen Ottens

Fysiotherapeut

In 2009 ben ik afgestudeerd in als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien heb ik werkervaring opgedaan in diverse werkvelden. Zo heb ik gewerkt in sportcentra, fysiotherapiepraktijken en binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Ik heb veel ervaring op het gebied van arbeidsgerelateerde klachten i.c.m. langdurig verzuim en psychosomatiek. Wat mij aanspreekt in het vak fysiotherapie is dat ik in contact kom met een grote verscheidenheid aan mensen en dat ik hierdoor de kans krijg de wereld door de ogen van een ander te beleven. Daarnaast hou ik ervan mensen in beweging te brengen zowel fysiek als mentaal. Na mijn studie fysiotherapie heb ik diverse cursussen gevolgd zoals, Manuele therapie (methode Marsman), Oedeemtherapie (methode Vodder, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en motiverende gespreksvoering.Ook heb ik meerdere opleidingen gedaan op het gebied van Yoga en Meditatie. In mijn werk als fysiotherapeut ben ik erop gericht het probleem bij de kern aan te pakken. Ik neem graag de tijd om een goed beeld te vormen van de oorzaken die aan een klacht ten grondslag liggen en bekijk samen met de patiënt hoe we hier op een duurzame manier verandering in kunnen brengen.

Arjan Corver

psychosomatiek, integraal bewegen

In 1980 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Vanaf 1986 werk ik in Osdorp, eerst op de Reimerswaalstraat en sinds een jaar in Station wildeman. Ik ben die ruim veertig jaar vrijwel onafgebroken werkzaam geweest. In mijn vak is veel veranderd. Gebleven ik als therapeut blijf coachen naar beter bewegen. Oefentherapie is dan ook voor mij het belangrijkste middel om te werken aan een gezonder bestaan en een leven met meer welzijn. Graag geef ik patiënten hun oefentherapie mee naar huis. Ze krijgen toegang tot een uitgebreide site integraal bewegen met instructievideo’s. Om zo te werken aan ontspannen , bewust en gecoördineerd bewegen. Het integraal bewegen gebruik ik ook in mijn werk als psychosomatisch fysiotherapeut. Ik heb het geluk om dicht bij de kust te wonen. In mijn vrije tijd ben ik daar vaak te vinden, om te sporten en in de natuur de weldaad van rust te ervaren.

De Praktijk

De PRAKTIJK

De praktijk is een begrip in Osdorp en bestaat onder deze naam al reeds 50 jaar.

Meegegroeid in de tijd en de moderne nieuwe inzichten. Bieden we naast de fysiotherapie als basis ; specialisaties zoals Manuele-therapie en Psycho-Somatische Fysiotherapie in breedste zin van het woord.

Tevens hebben we een locatie in de huisartsen praktijk van Dr. Pijbes en Dr. Meijman Tussenmeer 86. Cees-Willem is hier werkzaam op Woensdagmiddag.

Visie

Vertrouwende op de fysieke en mentale veerkracht van ieder mens komen we samen in een beweging naar verbetering. De wederkerigheid in vertrouwen en respect voor wat er is speelt hierin de hoofdrol.

Onze Werkwijze

Wij streven een open transparante werkwijze na. Deze laat zich vertalen in een heldere uiteenzetting en overleg met u, hoe te komen tot een geslaagd behandeltraject. Onze nauwe samenwerking met uw huisarts speelt hierin vaak een ondersteunende rol.