Artrose

Artrose behandelen met Fysiotherapie Osdorp

Als je artrose hebt, ervaar je enkele vervelende klachten. Je hebt niet alleen moeite om te bewegen, maar je hebt ook continu een stijf gevoel in het aangetaste gewricht. Zeker in de avond is het moeilijk te bewegen. Wil je hier iets aan doen? Dan bezoek je een van de praktijken van Fysiotherapie Osdorp voor een professionele artrose behandeling.

Artrose en het belang van beweging

Voor mensen met artrose is het vaak lastig om te bewegen. Omdat het lastig is om te bewegen, zitten ze meer stil. Dit klinkt misschien logisch, maar het is beter om juist te bewegen als je artrose hebt. Beweging helpt namelijk de klachten te verminderen.

Beweging is belangrijk bij artrose, maar je moet wel op de juiste manier bewegen. Beweeg je op de verkeerde manier, dan worden jouw klachten juist erger. Daarom raden wij je aan om onder begeleiding van een professionele fysiotherapeut te starten met bewegen. Met Fysiotherapie Osdorp beweeg je op de juiste manier, om je klachten effectief te verminderen.

Een beweegprogramma op maat

Iedereen is anders en daarom krijgt iedere patiënt bij Fysiotherapie Osdorp een andere artrosebehandeling. Kom je naar onze praktijk, dan stellen wij een beweegprogramma op maat voor je op. Dit programma is gebaseerd op je klachten, maar ook op datgene wat je kunt en wilt doen.

Bij het uitvoeren van het bewegingsprogramma, volgen we je nauwgezet. Op deze manier weten we zeker dat je het programma op de juiste manier volgt, voor het beste resultaat. Met de hulp van een fysiotherapeut van Fysiotherapie Osdorp, leer je met jouw artrose leven.

Professionele begeleiding na een artrose operatie

Als de artrose vergevorderd is, is beweging niet meer voldoende om jouw klachten te verminderen. In dit geval kun je een nieuwe knie of nieuwe heup krijgen om de klachten te verminderen. Heb je inderdaad een knie- of heupoperatie gehad, dan helpt Fysiotherapie Osdorp je te herstellen van deze operatie. Niet met een persoonlijk bewegingsprogramma, maar met een persoonlijk herstelprogramma.

Last van artrose?

Heb jij last van artrose in de knie en/of heup? Laat je dan niet beperken door deze vervelende aandoening, maar ga actief aan de slag met je herstel. Maak een afspraak bij Fysiotherapie Osdorp en wij stellen een persoonlijk bewegingsprogramma voor je op. Met dit programma verminder je die vervelende klachten direct en op de lange termijn.

Heb je onlangs een knie- of heupoperatie gehad? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij helpen je graag op de juiste manier van jouw operatie te herstellen.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 21:00
Dinsdag
08:00 - 21:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:00 - 19:00
Vrijdag
08:00 - 17:30

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog