Station Wildeman
Nieuwelaan 34, Amsterdam
Geopend op:
ma-vr 08:00 / 18:00
Bel Ons
020 - 619 06 33
Stuur een Email
info@fysiotherapieosdorp.nl

U kunt zonder verwijzing naar de fysiotherapeut. U kunt direct bij de beweegspecialist terecht om aan uw herstel te werken. Er wordt een screening gedaan om ernstige problematiek uit te sluiten en vervolgens het gebruikelijke fysiotherapeutisch onderzoek te doen gericht op pijn en functie. Voor iedereen ie er een specialist, of u jong bent of oud, klachten opgedaan tijdens werk, sporten of anderszins.

Het is verstandig vooraf te weten of u verzekerd bent.
Ben je voor een aantal behandelingen niet (meer) verzekerd, dan ontvang je een factuur thuis van Fysiotherapie Osdorp. Vraag naar de tarieven van de verschillende behandelingen.
Meer informatie over de verschillen tussen de polisvoorwaarden van zorgverzekeraars vind je op www.kiesbeter.nl en op www.defysiotherapeut.com

Wij zullen altijd ons best doen op u zo goed mogelijk te helpen.
Desondanks kan het gebeuren dat u ontevreden bent. Wij vragen u dat aan ons te melden om dit in alle rust uit te praten. Voor het geval dat het niet lukt en u komt er niet uit met de therapeut, ook na bemiddeling van een collega, dan kan u gebruik maken van de klachtenregeling.
Wij zij aangesloten bij de klachten van het KNGF. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer u bij ons onder behandeling bent zal de therapeut u informeren over de achtergrond van uw klacht. Daarna zal er worden verteld met welk plan de behandeling uitgevoerd wordt. Het is daarbij noodzakelijk dat u akkoord gaat. Dit is geregeld in de Wet Geneeskundige  BehandelOvereenkomsten, WBGO. Klik hier voor meer informatie!